Rooster ARJ Trainingen  Facebook   Instagram   Twitter   YouTube

Testimonials

Kids Defence en Get in Shape

Even voorstellen:
Get in shapeWij zijn de Moetjes, Liesbeth (37) en Rick (8). Ik ben interieurarchitecte en moeder van 2 kids. Rick is een stoere vent en zit in groep 5A op Balans te Den Haag.

Kids Defence

Hoe zijn we terecht gekomen bij ARJ? Eigenlijk grappig verhaal want sinds 3 jaar ben ik aan het hardlopen maar de verveling sloeg beetje toe nadat de halve marathon op mijn naam stond en was op zoek naar nieuwe uitdaging... vrienden van ons sportten al hier met de kids dus Rick is keertje meegegaan.

In het begin was ik niet heel enthousiast omdat ik dacht dat het agressief zou zijn. Maar eigenlijk heb ik dat beeld gelijk gerectificeerd voor mezelf want 

wauwww discipline, doorzettingsvermogen, conditie, techniek wordt gecombineerd in elke les met leuke mensen uit het vakgebied. Nu kijk ik naar zijn lessen en hij wacht op mij. Echt leuk samen iets opbouwen en enthousiast zijn over ons lijf en boksen.

Wat spreekt me aan bij ARJ: Het is een gezellige kickboksschool waarbij kennis gecombineerd wordt met echte workouts. Daarbij is iedereen super aardig, hebben we een lolletje en genereren ze uitdaging! I love it ?

Mijn favoriete les: Lastig... want vind veel leuk maar ga denk ik toch voor de totale body workout een combinatie van duursport en technieken.

Wat ik nog kwijt wil: Dat iedereen het een xtje moet proberen. Het is zoveel meer dan de naam sec vrijgeeft. Daarnaast vind ik de gedachte bij defense/weerbaarheid ook wel prettig zeker ook bij kids vandaag de dag. En voor de vrouwen onder ons... ik doe dit sinds 3 maanden en mijn spieren zijn gegroeid en ik ben strakker als nooit tevoren, het loont. Ik ga zeker voor een sixpack next summer? jij ook?


Bedrijfsabonnement

Wodan Brothers is marktleider op het gebied van gebruiksvriendelijke online personeelsplanningsoftware voor elke branche.

Sinds enkele maanden hebben we een bedrijfsabonnement bij ARJ Trainingen. Ik moet toegeven dat ik aan het begin wat twijfels had. Is boksen niet wat te agressief met collega’s? Wat als de ene collega de andere een blauw oog slaat en ze elkaars bloed de volgende dag wel kunnen drinken? Hangt er niet een enorme testosteron lucht in de sportschool? Bedrijfstraining Wodan brothers

Inmiddels zijn alle twijfels weg. De trainingen van ARJ zijn goed voor de teamspirit. Bijna iedereen in ons bedrijf doet mee, ook de vrouwen. Het is heerlijk om na een dag hard werken even flink los te gaan. Waar traditionele fitness oersaai is, geven ze bij ARJ leuke, gevarieerde en persoonlijke trainingen. Daardoor is het veel makkelijker vol te houden. De instructeurs zijn gepassioneerde professionals die ons weten uit te dagen om het maximale te geven. Iedereen merkt het verschil in conditie, vooral de collega’s die verder niet aan sport doen.

Ik kan ieder bedrijf aanraden om een bedrijfsabonnement bij ARJ aan te bieden. In ons bedrijf is het met afstand de leukste secundaire arbeidsvoorwaarde.

Thomas van den Ende

CFO at Wodan Brothers


Teambuilding

BMW Teambuilding1BMW Nederland bezocht ARJ Trainingen in het kader van teambuilding én het gezondheidsbeleid. In groepsverband werd een sportieve, intensieve clinic gevolgd.
"Een dergelijke teambuilding helpt om inhoudelijk beter, sneller en efficiënter met elkaar te werken. En daarnaast is het gewoon ook superleuk om samen te trainen," aldus Thomas  Duste van BMW. "Daarnaast besloot een aantal collega's om de lessen te blijven volgen, een mooi neveneffect! We hebben gekozen voor ARJ Trainingen omdat de trainingen hier van heel hoog niveau zijn en zeer professioneel worden ingevuld. Dat sluit goed aan bij onze eigen merkwaarden."

 

 

BMW Teambuilding2

BMW Teambuilding3 

 

 

 


Thomas Duste 
BMW 


Weerbaarheidstraining

Stel jezelf even voor...

Ik ben Saskia, 41 jaar en ik train al vanaf het begin bij ARJ. Dat is nu zo'n 3 jaar.

Hoe ben je bij ARJ terecht gekomen?

Saskia WeerbaarheidstrainingDat is een lang verhaal. Ik ben 8 jaar geleden begonnen met thaiboksen en ik vond de sport meteen geweldig. De technieken, de discipline, de work-out, alles. Helaas kreeg ik een chronische schouderblessure. Ik liep jarenlang allerlei artsen af maar die zeiden allemaal dat ik nooit meer zou kunnen thaiboksen. Ik wilde dat niet geloven, zo eigenwijs ben ik wel. Samen met een fysiotherapeut die veel professionele vechters behandelt ben ik langzaam toch weer mijn schouder gaan trainen.

Op de fitnessschool waar ik dat deed, gaf Mike les in het zaaltje er naast. Ik ben daar voor de gein es gaan kijken en toen begon het zo te kriebelen dat ik bij hem ben gaan trainen. Het was superzwaar want ik had al zo lang niets gedaan en ik woog inmiddels bijna 95 kilo. Stukje bij beetje ben ik weer overeind gekrabbeld. En toen Mike met ARJ begon, ben ik mee verhuisd. Ik zal nooit meer op het niveau kunnen trainen van vóór mijn blessure, het gaat nog steeds met ups en downs maar ik ben trots op waar ik nu ben. En ik ben daarbij ook nog 13 kilo afgevallen!

Wat spreekt je aan bij ARJ?

Ik heb bij heel veel verschillende thaiboksscholen getraind. Het leuke van ARJ is dat je er alle soorten mensen tegen komt en dat het een hele open sfeer is. Of je nu jong bent, of oud, wedstrijdvechter, recreant of gewoon lekker wilt afvallen: iedereen staat open voor elkaar en is nooit te beroerd om je te helpen. Respect is zo'n modewoord tegenwoordig maar bij ARJ voel ik dat echt. Ik sta soms als enige vrouw tussen allemaal jonge gasten maar ik voel me nooit ongemakkelijk.

En dat is bij andere thaiboksscholen wel anders geweest. Bij ARJ gaat het om trainen op je eigen niveau en het aandurven om iedere keer weer dat ene stapje verder te gaan. En alle trainers doen hun best om dat samen met jou te bereiken, iedere training weer.

Wat is jouw favoriete les?

Weerbaarheid natuurlijk! Dat blijft toch het leukst. Lekker combinaties oefenen op elkaar en daarbij werken aan je cardio. Maar circuittraining is ook leuk. Eigenlijk maakt het ook niet zo uit: Weerbaarheidstrainingzodra je bij ARJ binnen loopt dan weet je dat je een goeie training te wachten staat en dat je sowieso gaat zweten.

Wat zou je nog tegen de lezers willen zeggen?

Hahaha ik ben wel uitgepraat joh! Ik kom hier om te trainen, niet om te kletsen. Oh toch misschien 1 ding nog: ik kan me voorstellen dat er veel dames zijn die graag willen beginnen met thaiboksen maar het eng vinden om zomaar zo'n school binnen te stappen. Ik ben er vaak op maandag, dinsdag en donderdag om 20.00 uur dus kom een keertje langs, dan help ik je graag!